Duyurular

MARMED’DEN REKTÖR AĞIRAKÇA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 28-01-2015

Mardin Artuklu Üniversitesi Mezunlarını Koruma ve Yardımlaşma Derneği (MARMED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı ziyaret etti.

 

Derneğin kuruluş süreci ve amacı hakkında Rektör Ağırakça’ya bilgiler veren Akar, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin ve derneğin kamuoyunda yeterince tanınmasına ve saygınlığının korunmasına ilişkin araştırmalar, incelemeler ile projeler yapıp uyguladıklarını söyledi.

 

Akar, "Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerinin ve mezunlarının eğitim ve yetişmelerine ilişkin kurslar, seminerler ile yeni mezunların mesleğe yönelmelerine ve iş bulmalarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Dernek içinde oluşturulacak komisyonlar ya da uzmanlar aracılığıyla amaç ve hizmet konularında araştırma, inceleme ve etütler yapar. Bu amaçla gelir getirici projeler hazırlar ve uygulayarak konferanslar, sempozyumlar, açık oturumlar, forumlar ve bilimsel toplantılar ile sergi ve kermesler düzenler; üyelerinin mesleki bilgi, görgü ve deneyimlerinin artmasına ilişkin geziler organize eder; basılı ya da elektronik ortamda broşür, bülten, dergi, gazete ve Kitap yayınlayacağız" dedi.


Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça da MARMED yönetimini tebrik ederek, üniversite içinde daha da aktif olmalarını ve öğrencilerin sosyalleşmesi için farklı etkinliklere imza atmalarını istedi. Derneğe gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ağırakça, "Üniversitemizin kalkınması ve atılım yapması için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu üniversite Mardinlilerin üniversitesidir. Bütün Mardinlilerden de üniversiteye sahiplenmelerini istiyoruz" diye konuştu.
 

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Haber kaynağı: Milliyet

http://www.milliyet.com.tr/marmed-den-rektor-agirakca-ya-hayirli-mardin-yerelhaber-594427/

TV PROGRAMLARI

  • Rektörlerden Darbeci Baskısı
  • Ahmet Ağırakça
  • KURAN'DA MÜSLÜMAN ŞAHSİYETİ
  • Filistin Bizim İçin Ne İfade Ediyor?
  • Seyyid Kutup / Fizilal'il Kur'an 03/03
  • Ramazan Her Yönüyle Oruç Mevsimine Girmektir! - Saliha Erdim I Konuk: Ahmet Ağırakça
  • ماهو رأي الأتراك بترحيل السوريين من تركيا ! الرأي الحقيقي للأتراك !
  • حقيقة مهمة لا بد أن يعرفها الشعب السوري و الشعب التركي